Disclaimer

Disclaimer

Bezoekers van Beursblog.nl verklaren akkoord te zijn met onderstaande disclaimer:

Risico’s

Je dient de door ons voorziene informatie niet te beschouwen als (professioneel) beleggingsadvies of als mogelijke vervanging hiervoor. De informatie is absoluut niet bedoeld als koop- of verkoopadvies van bepaalde effecten of effectenproducten.

Aan de door Beursblog.nl opgestelde informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Alle door Beursblog.nl verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en dient ook als zodanig geïnterpreteerd te worden.

Alle consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de aan jou voorziene informatie in de vorm van onze artikelen/nieuwsberichten/overzichten/blogs/etc blijven volledig voor jouw eigen rekening. Wij aanvaarden op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de mogelijke gevolgen of schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons gepubliceerde informatie.

Je bent zelf eindverantwoordelijk voor de beslissingen die je neemt met betrekking tot jouw investeringen, je beleggingen. Als een bezoeker van Beursblog.nl besluit om zelf opdracht te geven tot koop of verkoop van effecten of effectenproducten, gaan we ervan uit dat je dit volledig op eigen initiatief doet en voor eigen verantwoording en risico.

Beleggen brengt vanzelfsprekend risico’s met zich mee. Het aangaan van posities in elke mogelijke investering kan tot verliezen leiden.

Informatie gedeeld op Beursblog.nl

De artikelen/nieuwsberichten/overzichten/blogs/etc worden opgesteld aan de hand van ons eigen onderzoek. Hoewel Beursblog.nl uiterst zorgvuldig te werk gaat en gebruik maakt van betrouwbaar geachte bronnen kan Beursblog.nl niet instaan voor de correctheid, volledigheid en/of actualiteit van de gepubliceerde informatie.

De berichtgeving van Beursblog.nl is nooit en zal nooit afgestemd zijn op individuele investeringen of individuele financiële situaties. Bezoekers van Beursblog.nl dienen zelf na te gaan of zij ideeën welke door Beursblog.nl online worden gedeeld als waardevol en passend beschouwen. In geval van onduidelijkheid, of als je er vragen over hebt, raden wij je aan contact op te nemen met je eigen beleggingsadviseur. 

Delen van informatie van Beursblog.nl

Het is niet toegestaan om de door Beursblog.nl verstrekte informatie aan te passen, te kopiëren, verspreiden, verzenden, publiceren, vertonen, reproduceren, in licentie te geven of te verkopen.

Verspreiding van onze artikelen/nieuwsberichten/overzichten/blogs/etc is enkel en alleen toegestaan wanneer bronvermelding wordt toegepast en er daarmee direct naar Beursblog.nl en het bewuste artikel/nieuwsbericht/overzicht/blog/etc wordt verwezen. 

Bij verspreiding geldt dat er geen wijzigingen mogen worden aangebracht in de gepubliceerde artikelen/nieuwsberichten/overzichten/blogs/etc. 

Toepasselijk recht

Beursblog.nl opereert vanuit België. De Belgische rechtbank is aangewezen om te oordelen over eventuele geschillen en heeft hierbij het exclusieve recht.

Disclosure

Redacteurs van Beursblog.nl schrijven alle artikelen/nieuwsberichten/overzichten/blogs/etc op persoonlijke titel. Alle door Beursblog.nl verstrekte informatie dient te worden beschouwd als onafhankelijk.

De redacteurs kunnen zelf posities hebben in besproken beleggingen. Als dit het geval is zal dit worden gemeld. 

Hoewel Beursblog.nl zorgvuldigheid nastreeft bij het naleven van de regels omtrent transparantie, kunnen Beursblog.nl en haar medewerkers niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gehouden voor het niet nakomen van de regels.

Vragen

Voor vragen en opmerkingen over deze disclaimer kan je contact met ons opnemen door een email te sturen aan contact@beursblog.nl.