Over Beursblog.nl

Wat doen wij?

Beursblog.nl is opgericht uit de behoefte om een online plek te hebben waar informatie gevonden kan worden voor zowel de beginnende belegger als de gevorderde belegger of zelfs professional die op zoek is naar de krenten uit de pap. Licht verteerbare nieuwsberichten die ofwel uitleg bieden, ofwel aan het denken zetten om zelf verder op in te zoomen en te ontdekken of het besproken aandeel, optie, ETF, of beleggingsfonds ook zou passen in jouw eigen portefeuille. Daarnaast willen we dieper ingaan op bepaalde instrumenten, mogelijke strategieën, of gebeurtenissen uit het verleden in de vorm van specials.

Wie zijn wij?

Bij beursblog.nl zijn we gepassioneerd door alles wat met beleggen te maken heeft.

@Beursblogger

Na begonnen te zijn bij een van de vier grootbanken in Nederland als broker maakte hij na enkele jaren de volgende stap; proptrader op de London Stock Exchange. Na enige tijd zocht hij meer verdieping in de techniek achter de schermen en maakte hij de overstap naar een softwareontwikkelaar van een portfolio management system. Het gemis aan rechtstreeks beurs contact nam echter toe. Echter, een écht leuke plek om te voldoen aan deze behoefte werd niet gevonden, dus besloot hij deze zelf op te richten.

Wat mag je van ons verwachten?

In het kort? Leuke artikelen op regelmatige basis, aanvullend op de reeds bestaande nieuwssites. Het is niet onze intentie om een totaaloverzicht te bieden van al het mogelijke beursnieuws. Dergelijke overzichten zijn er genoeg, al dan niet geïntegreerd als nieuwsfeed bij je broker. Nee, wij willen ons onderscheiden door verder te kijken, te zoeken binnen markten die niet voor de hand liggend zijn, binnen nieuwe interessante sectoren, en daar het beste voor jullie uit te zoeken.

Maar trending onderwerpen, aandelen, of markten zullen we uiteraard ook belichten. We doen ons best je niets te laten missen.

Suggesties om ergens op in te diepen zijn ook altijd welkom, stuur gerust een mailtje aan onze redactie via: tips@beursblog.nl

Happy reading, wij hopen dat je hier vindt waar je naar op zoek bent.