Kwartaalcijfers Plug Power; verwachtingen

Vandaag publiceert Plug Power de cijfers over het derde kwartaal. Dit zijn de verwachtingen daarbij.

De prognose van 22 analisten tonen een gemiddelde verlies per aandeel van 0,082 USD. Vorig jaar kende Plug Power een verlies per aandeel van 0,11 USD.

In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar zal Plug Power het kwartaal dat eindigde in september naar verwachting een omzetstijging van ongeveer 35% hebben gerealiseerd. Gemiddeld zien 20 analisten de omzet op 144,8 miljoen USD. In het kwartaal van vorig jaar stond er nog 107 miljoen USD in de boeken.

Schattingen van 24 analisten voor het lopende boekjaar tonen een gemiddeld verlies per aandeel van 0,431 USD. In dezelfde periode vorig jaar boekte het bedrijf een verlies per aandeel van 1,58 USD. Qua omzet verwachten 22 analisten een gemiddelde van 493,7 miljoen USD, tegen 100,5 miljoen USD een jaar eerder.

Bron: Finanzen.net

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiƫle situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.