Verkoopadviezen: overzicht

Welke aandelen raden de grote en bekende analisten aan om te verkopen? Je vindt het hier.

Ströer 

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft Ströer verlaagd van ‘Neutraal’ naar ‘Verkopen’ en het koersdoel verlaagd van 76,40 naar 62,10 euro.

HelloFresh

Het Amerikaanse Bernstein Research heeft de rating voor HelloFresh op ‘Underperform’ laten staan met een koersdoel van 39 euro.

Beiersdorf

Volgens voorlopige omzetcijfers over het eerste kwartaal heeft de grote Zwitserse bank UBS Beiersdorf op ‘Sell’ gezet met een koersdoel van 87 euro.

Volkswagen

Jefferies heeft de rating voor de preferente aandelen van Volkswagen (VW) op “Underperform” laten zetten met een koersdoel van 130 euro voor het rapportageseizoen van de Europese autofabrikanten.

Zur Rose

De grote Zwitserse bank UBS heeft Zur Rose op ‘Sell’ gelaten met een koersdoel van 95 Zwitserse frank.

Credit Suisse

De Amerikaanse bank JPMorgan heeft de rating voor Credit Suisse op “Onderwogen” laten staan met een koersdoel van 7,90 Zwitserse frank.

Givaudan

Jefferies heeft de rating voor Givaudan na verkoopcijfers over het eerste kwartaal op “Underperform” gezet met een koersdoel van 3300 Zwitserse frank.

Rolls-Royce

De Amerikaanse bank JPMorgan heeft Rolls-Royce verlaagd van ‘neutraal’ naar ‘onderwogen’ en het koersdoel verlaagd van 140 naar 75 pence.

adidas

Baader Bank verlaagde adidas voor de kwartaalcijfers van ‘Add’ naar ‘Reduce’ en verlaagde zijn koersdoel van 265 euro naar 190 euro.

AB Inbev

De Amerikaanse bank JPMorgan heeft de rating voor AB InBev op “Onderwogen” laten staan met een koersdoel van 55 euro voor het rapportageseizoen van de Europese drankenproducenten.

TUI

De grote Zwitserse bank UBS heeft de rating van TUI op ‘Verkopen’ laten staan met een koersdoel van 155 pence.

KION

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft de rating voor KION op “Sell” laten staan met een koersdoel van EUR 54.

Via: Finanzen.net

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiële situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.