Verwachtingen cijfers Moderna

Moderna publiceert haar cijfers over het afgelopen kwartaal – dit verwachten analisten.

Morgen publiceert Moderna haar Q3 cijfers.

Gemiddeld gaan 13 analisten uit van een winst van USD 3,30 per aandeel. In hetzelfde kwartaal vorig jaar werd $ 7,70 per aandeel behaald.

Moderna zou het afgelopen kwartaal hebben afgesloten met een totale omzet van 3,53 miljard dollar – dat is wat 11 analisten gemiddeld verwachten. Dienovereenkomstig zou het bedrijf de omzet met 29,03 procent hebben verminderd in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar, waarin 4,97 miljard USD werd gegenereerd.

De voorspellingen van 17 analisten voor het huidige fiscale jaar gaan uit van een gemiddelde winst per aandeel van $ 25,57, vergeleken met $ 28,29 per aandeel vorig jaar. Voor de jaarlijkse omzet verwachten 15 analisten een gemiddelde van $ 21,30 miljard, vergeleken met $ 18,47 miljard vorig jaar.

Via: finanzen.net

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiële situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.