Verwachtingen cijfers Walmart

Benieuwd naar de cijfers van retail gigant Walmart?

Walmart opent morgen haar boeken voor het kwartaal eindigend op 31-10-2022. Dit zijn de verwachtingen.

Gemiddeld verwachten 29 analisten een winst per aandeel van USD 1,32. In hetzelfde kwartaal vorig jaar bedroeg de winst per aandeel $ 1,45.

Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar zou Walmart in het kwartaal eindigend in oktober een omzetstijging van 5,08 procent hebben gerealiseerd. 26 analisten schatten de omzet op gemiddeld 147,67 miljard dollar. In hetzelfde kwartaal van vorig jaar stond er nog 140,53 miljard dollar in de boeken.

Vooruitkijkend naar het huidige fiscale jaar, voorspellen 34 analisten een winst per aandeel van gemiddeld USD 5,85. Vorig jaar was het $ 6,46 per aandeel. In termen van omzet schatten 31 analisten dat er in het lopende fiscale jaar gemiddeld in totaal 600,49 miljard dollar zou moeten worden verkocht, vergeleken met 572,75 miljard dollar in dezelfde periode vorig jaar.

Via: finanzen.net

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiƫle situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.