Aankoopadviezen: overzicht

Welke aandelen raden de grote en bekende analisten aan om te kopen? Je vindt het hier.

Het sentiment momenteel is vrij negatief, we zien dalende beurzen. Maar toch zijn er een aantal grote handelshuizen die koopadviezen afgeven. Waar zit je dan alsnog goed mee volgens de bekende experts? Je vindt het hieronder.

Continental

Analysehuis Warburg Research heeft het koersdoel voor Continental verlaagd van 100 naar 94 euro, maar liet de rating staan op ‘Kopen’

Microsoft

Jefferies heeft het koersdoel voor Microsoft verlaagd van 325 naar 320 Amerikaanse dollar, maar liet de rating staan op ‘Kopen’.

Novo Nordisk

De Britse zakenbank Barclays heeft de rating voor Novo Nordisk op “Overweight” laten staan met een koersdoel van 875 Deense kroon na recente ontwikkelingen in de VS voor belangrijke diabetesmedicijnen en gewichtsverlagende medicijnen.

Daimler Truck

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft het koersdoel voor Daimler Truck verhoogd van 35 naar 39 euro en de rating op ‘Kopen’ laten staan.

ING

Deutsche Bank Research heeft de rating voor ING op ‘Kopen’ laten staan met een koersdoel van 12 euro.

Hornbach

Warburg Research heeft de rating voor Hornbach Holding op “Buy” laten staan met een koersdoel van EUR 149.

Oracle

Deutsche Bank Research heeft Oracle op ‘Buy’ gezet met een koersdoel van 110 dollar.

Apple

De Amerikaanse bank JPMorgan heeft Apple op “Overweight” gezet met een koersdoel van 200 Amerikaanse dollar.

Kering

Jefferies heeft Kering om waarderingsredenen weer opgewaardeerd van ‘Hold’ naar ‘Buy’, maar verlaagde het koersdoel van 695 naar 605 euro.

Airbus

De private bank Berenberg heeft het koersdoel voor Airbus verhoogd van 140 naar 150 euro en de rating op ‘Kopen’ laten staan.

VINCI

De grote Zwitserse bank UBS heeft VINCI op ‘Kopen’ gezet met een koersdoel van 115 euro.

Roche

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft na een specialistische conferentie de rating voor Roche op de ‘Conviction Buy List’ met een koersdoel van 454 Zwitserse frank laten staan.

Diageo

Jefferies heeft het koersdoel voor Diageo verlaagd van 4400 naar 4000 pence, maar de rating op “Kopen” laten staan.

HSBC

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs heeft de rating voor HSBC op ‘Kopen’ laten staan met een koersdoel van 710 pence.

Via: finanzen.net

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiƫle situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.