Bedrijfsresultaten komende week + Kerstbonus

Een overzicht van de resultaten die je komende week mag verwachten. We hebben de cijfer publicaties voor je geselecteerd die we het meest interessant vonden.

Kerstoffer (14/10 - 14/11)

Maandag 20 december

Adriatic Metals PLC

Braze Inc

Carnival Corp

Imperial Mining Group Ltd

Mullen Automotive Inc

Nike Inc

Optical Cable Corp

Oxurion NV

SeSa SpA

SkiStar AB

Dinsdag 21 december

Blackberry Ltd

Cognyte Software Ltd

Neogen Corp

Rite Aid Corp

Terhills Resort (BENL)

Woensdag 22 december

Friwo AG

Hornbach Baumarkt AG

Mission Produce Inc

Nobina AB

Algemeen

Donderdag 23 december

Mogu Inc

Algemeen

Vrijdag 24 december – BONUS

De dag voor Kerst, geen noemenswaardige resultaten om nader te bekijken.

In ruil daarvoor presenteren we een aantal cadeautips voor familie of vrienden die net zo geïnteresseerd zijn in beleggen als jij. Of je gebruikt het als subtiele tip als cadeau voor jezelf door dit artikel te delen natuurlijk, dat kan ook:

  • Koop iemand een fysiek stuk goud, of een ander kostbaar edelmetaal.
  • Investeer in een business plan van een van je vrienden of familie.
  • Een cursus in beleggen, al is deze een beetje tricky. Je wilt natuurlijk niet het signaal geven dat de persoon in kwestie er in 2021 niet zoveel van gebakken heeft. Waar je aan kan denken zijn cursussen waar je beroepsmatig ook wat aan hebt. Denk aan WFT of NIBE/SVV. Google toont je een hoop mogelijkheden, let wel even op te commerciële rakkers.
  • Start een crowdfunding campagne voor een vriend
  • Koop een leuk boek over beleggen. Zoek je hierbij naar inspiratie? Check dan vooral eens de site van De Jonge Belegger, je vindt hier een interessant overzicht van mogelijke keuzes.
  • Doe iemand een aandeel cadeau. Deze is wel wat lastiger, maar daardoor niet minder leuk. Om zelf een aandeel te kopen en je broker vragen over te dragen naar een andere portefeuille kost je nu eenmaal relatief veel geld. Handiger is om zelf je research, due diligence toe voegen. Maak een leuke cadeaubon en type je korte analyse uit. Maak het geld over naar de effectenrekening van je loved one, en hoop dat je goede raad wordt opgevolgd.
MobileMobile

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiële situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.