Cathie Wood ziet NFT helemaal zitten

Sterker nog, ze denkt dat het net zo baanbrekend gaat zijn als de opkomst van het internet.

NFT

Een NFT is een Non-Fungible Token (wiki); een eigendomsbewijs van een digitaal item. Denk aan een filmpje of foto dat viraal is gegaan op internet, wat dan voorzien wordt van een NFT om daarmee van eigenaar te kunnen wisselen.

Dolenthousiast

Wood heeft op een conferentie volgens Marketwatch aangegeven dat Wood enorm enthousiast is over de NFT ontwikkeling. Waar Wood eerder er op tijd bij was om met haar ARK Invest de juiste trends te spotten, denkt ze dat nu ook weer met NFT’s gedaan te hebben. Ze ziet er enorm veel potentie in en vergelijkt NFT’s zelfs met de opkomst van het internet. Volgens Wood staan we weer aan de vooravond van de doorbraak van een nieuwe trend dus.

Gevolgen voor cryptovaluta

Aangezien veel van de NFT’s leunen op de Ethereum blockchain, verwacht Wood dat de koers van ‘ether’ ook verder zal stijgen. Haar verwachting is dat NFT’s de op één na grootste verhandelde digitale eenheid wordt, na Bitcoin.

Wood blijft namelijk nog het meeste in Bitcoin geloven, ze heeft altijd achter deze dominerende crypto gestaan. Ook op de moeilijke momenten van Bitcoin eerder dit jaar bleef ze bij haar koersdoel van maar liefst 500.000 USD.

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiële situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.