Robinhood flink hoger na gemengde cijfers

De Amerikaanse broker presenteerde haar cijfers gisteren nabeurs, met een sterk uiteenlopende koers vandaag.

Robinhood kondigde donderdag nabeurs in haar cijfers aan dat het een verlies van 0,49 USD per aandeel geboekt heeft, waar analisten eerder een verlies per aandeel van 0,45 USD hadden verwacht. In het voorgaande kwartaal noteerde het een min van 0,05 USD per aandeel.

De omzet kwam in het vierde kwartaal uit op 363 miljoen USD, beter dan de ramingen van analisten van 362,1 miljoen USD. In het derde kwartaal had de Amerikaanse neo broker 365 miljoen USD omgezet.

Het aandeel Robinhood reageerde behoorlijk sterk en daalde af en toe aanzienlijk tijdens de handel op de Nasdaq, waarbij zelfs een nieuw dieptepunt van de afgelopen 52 werken werd aangetikt, met een koers van 9,94 USD. Uiteindelijk koos het aandeel richting in de vorm van een dikke plus van 8%, tot een koers van 12,54 USD op het moment van schrijven.

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiƫle situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.