Wat bracht ons de afgelopen week?

We nemen je mee in enkele zaken die ons opvielen, naar aanleiding van de gepresenteerde cijfers afgelopen week.

Klik op de naam van het betreffende aandeel om direct naar de webpagina voor investeerders te gaan. Hier vind je de betreffende gepubliceerde resultaten.

Frans afvalverwerkingbedrijf en producent van bio-energie. Zag een significante toename in operationele winst. De doelstellingen werden naar boven toe bijgesteld, de verwachting is dat de doelstellingen voor 2022 zelfs al eerder behaald zullen worden. Deze berichten werden erg positief ontvangen. Afgelopen week 12,88% in de plus.

Waterstof, Amerika. Op het moment van schrijven noteert FuelCell een plus van 14,70% deze week. De cijfers overtroffen de verwachtingen, de Q3 resultaten werden erg goed ontvangen. De outlook die gepresenteerd werd in de earnings call werd eveneens positief ervaren. Het sentiment rondom FuelCell is goed, wat we dus terugzien in de koersresultaten afgelopen week.

Duitse laadpalen fabrikant. De halfjaarcijfers vielen op operationeel niveau tegen. Wat daarbij vooral niet meehielp was het verlaagde koersdoel van Conmerzbank, van 115 naar 100 euro. Dit geeft weinig mogelijkheden naar boven. Commerzbank trok daarbij ook nog eens haar koopadvies in. Het aandeel daalde afgelopen week liefst 14,34%.

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiële situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.