Verwachtingen cijfers Philips

Dit zijn de algehele verwachtingen van analisten voor de komende cijfers van Philips.

Morgen opent Philips de boeken voor het kwartaal eindigend op 30-09-2022.

De prognose van 3 analisten is een gemiddelde winst per aandeel van EUR 0,217 voor het meest recente kwartaal. Een jaar eerder boekte Philips een winst per aandeel van EUR 0,40.

4 Analisten schatten de omzet op gemiddeld 4,31 miljard euro – dat zou overeenkomen met een stijging van 3,66 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Op dat moment was er 4,16 miljard euro gegenereerd.

De verwachtingen van 12 analisten voor het lopende boekjaar gaan uit van een gemiddelde winst van 0,890 euro per aandeel. Een jaar eerder was er 1,65 euro per aandeel verdiend. In termen van omzet verwachten 13 analisten een gemiddeld totaal van EUR 17,80 miljard voor het huidige fiscale jaar, vergeleken met EUR 17,16 miljard in dezelfde periode vorig jaar.

Via: finanzen.net

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiƫle situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.