Ken je dit bedrijf al?

Elon Musk is er ook al mee bezig.

Oh nee, toch niet wéér een nieuwe EV? Nope. We hebben het over een andere activiteit van Musk. Chips in je hersenen! En er was al zo’n chiptekort…

BrainChip

Dat is de naam van het bedrijf waar we het nu over gaan hebben, BrainChip Holdings. De naam geeft grotendeels al weg wat ze doen; ze leveren neurale computertechnologie-oplossingen. Ze bieden kunstmatige neurale netwerken, software en digitale hardware-oplossingen in Australië en de VS en ze zijn hot.

BrainChip is een interessant handelsaandeel. Het bevindt zich in een opwaartse trend over de laatste twee jaar met de neiging om af en toe stevige bewegingen te laten zien, zowel omhoog als omlaag.

Via de gemiddelde broker zou je het aandeel prima moeten kunnen verkrijgen. Let wel op, het aandeel is formeel gezien een pennystock met de daarbij behorende bekende risico’s. We durven echter wel te stellen dat BrainChip iets volwassener is dan de doorsnee pump and dump penny, de market cap is momenteel ongeveer 850 miljoen Australische Dollar. Dat kan je moeilijk een lege huls noemen. Doe je eigen due diligence, zoom er op in, misschien past het bij je.

- - -

Disclaimer

Beursblog.nl geeft geen beleggingsadvies, we proberen je te voorzien van nieuws, nieuwsoverzichten, blogs, columns, en uitleg. Dit om je handvatten en inzichten te geven om zelf de beslissingen te nemen die het beste bij jouw financiële situatie passen.

Gedetailleerde uitleg over hoe je onze berichtgeving dient te interpreteren vind je hier.

Meer informatie over wie we zijn, wat we doen, vind je hier.